zynep UstaOBci
Lakap : zynep Mesaj Sayısı : 3164 Rep : 463 Nerden : Başkent.. Takım : Fenerbahçe
| |
KaptaN UstaOBci
Lakap : Kaptan-ı Derya... Mesaj Sayısı : 435 Rep : 103 Nerden : Kaptan Köşkü... Takım : Galatasaray...
| Konu: Geri: Yerden Yüksek Cuma Ocak 21 2011, 16:25 | |
| - zeynep demiş ki:
Dizi hakkındaki görüşleriniz..
... Bu aralar fazlasıyla ilgimi çekmeye başladı.. Seviyeli bir mahalle dizisi olduğunu düşünüyorum (izlediğim kadarıyla) Doğrusu daha öncelerde TRT dizilerine dikkat etmezdim Ben izliyorum.. Gayet seviyeli + çok güzel bir dizi bence... Aslında Trt' nin dizileri bence ççok güzel.. Mesela fırsat buldukça Yerden Yüksek, Elde Var Hayat' ı izliyorum... Trt' de yeni bir dizi daha başlayacak Mazi Kalbimde Yaradır diye.. Onu da merak ediyorum... | |
|
ferruhi UstaOBci
| Konu: Geri: Yerden Yüksek C.tesi Ocak 22 2011, 00:59 | |
| Bizim burda birkac tane Turk kanalimiz var; birisi de TRT. Fazla izlemiyorum hatta hic izlemiyorum..Bazen kanal degistirirken mac oynandigini goruyorum ve izliyorum=) | |
|
Yigido_03 OBFanatiği
Lakap : Yigido Mesaj Sayısı : 256 Rep : 11 Nerden : Vatan topragindan uzak... Takım : CIMBOMBOM Umre 2011
| Konu: Geri: Yerden Yüksek C.tesi Ocak 22 2011, 10:01 | |
| ben yerden yüksegi ilk bölümden beri izliorum cok güzel ... cok seviyeli ama cok fazla izlendigini ve uzun süre ekranlarda olucaginin sanmiyorummmm... RANA ELDE VAR HAYATTA OYNUYOR RESIM HOCASI OLARAK GALIBA GÖRDÜNÜZMÜ SIZ????? SOK OLDUMM GÖRÜNCE!!! | |
|
Nur124 UstaOBci
| Konu: Geri: Yerden Yüksek C.tesi Ocak 22 2011, 10:18 | |
| ben bir kaç bölümüne baktım güzel bir dizi.. | |
|