| Yılan Hikayesi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
zynep UstaOBci
Lakap : zynep Mesaj Sayısı : 3164 Rep : 463 Nerden : Başkent.. Takım : Fenerbahçe
| Konu: Yılan Hikayesi Salı Eyl. 07 2010, 19:45 | |
| eskiden çook sevdiğim bir diziydi AHfa'nın avatarında görünce bu konuyu açmak istedim tekrarları hala yayında.. cine5'te diye hatırlıyorum.. bitmiş bir dizi bile olsa hatırlamak iyidir
En son zynep tarafından C.tesi Eyl. 18 2010, 14:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
AHfa OBFanatiği
Mesaj Sayısı : 190 Rep : 32 Nerden : Nereye :) Sadece sessizlik . . .
| Konu: Geri: Yılan Hikayesi Salı Eyl. 07 2010, 20:01 | |
| Evet hatırlamak iyidir.. Bu dizi unutulur mu? Tekrarları Cine5'te başlıyor evet.. Şimdi ki polisiye dizilerin hepsinin senaryo konusunda yardım aldığı dizi denilebilir Arada bazı sahneler fazlaca, gereksizce uzatılsa da [TayfunGüneyer klasiği.. ] yine de güzel bir diziydi.. Hele jenerik müziğine bayılıyorum | |
|
| |
zynep UstaOBci
Lakap : zynep Mesaj Sayısı : 3164 Rep : 463 Nerden : Başkent.. Takım : Fenerbahçe
| Konu: Geri: Yılan Hikayesi Salı Eyl. 07 2010, 20:10 | |
| özellikle de memolinin saç stilini birçok polisiye dizide görmek mümkün hem komedi hem gizem hem de polisiye bir arada mümkün oldukça tekrarlarını izlemeye çalışıyorum (: | |
|
| |
AHfa OBFanatiği
| Konu: Geri: Yılan Hikayesi Perş. Eyl. 09 2010, 18:28 | |
| "Bazen düşmanını hayatta bırakmak, ona yenilmediğini göstermek; ondan alınacak en büyük intikamdır." Dizide bu söz çok hoşuma gitmişti. Şef, Zeyno'ya Erkan'ın alnına silah dayadığı zaman söylemişti. Bana kalırsa çok haklı. Onu öldürüp kendi gençliğini hapislerde çürüteceğine hayatta kaldığı her sabah tekrar tekrar öldürecek onları.. -- | |
|
| |
stvkolik UstaOBci
| Konu: Geri: Yılan Hikayesi Ptsi Eyl. 13 2010, 13:06 | |
| Küçükken kaçırmadan izlerdim Ama şimdi sorsanız hiç bir bölümünü hatırlamam Güzeldi ben seviyodum.. | |
|
| |
Nur124 UstaOBci
| Konu: Geri: Yılan Hikayesi C.tesi Ocak 22 2011, 14:29 | |
| Süper bir dizi eskiden çok severdim şimdide vakit oldukça tekrarlarına bakıyorum | |
|
| |
AHfa OBFanatiği
| Konu: Geri: Yılan Hikayesi C.tesi Ağus. 13 2011, 05:56 | |
| Dizi yeniden çekilecekmiş.
Yeni isim (Memoli) ve yeni Memoli ile...
Tutar mı? | |
|
| |
BeyzA OBGrafiker
Lakap : Hayalci Şirine Mesaj Sayısı : 405 Rep : 80 Takım : Yok
| Konu: Geri: Yılan Hikayesi C.tesi Ağus. 13 2011, 08:58 | |
| Bilemem ki. Zaten çok polisiye dizi var. Bölüşürler reytingleri =D | |
|
| |
AHfa OBFanatiği
| Konu: Geri: Yılan Hikayesi Cuma Ağus. 19 2011, 11:50 | |
| Tüm oyuncular değişecekmiş. Memoli'yi Emre Kızılırmak, yeni baş belası köylü kızı Ezo'yu da Özlem Yılmaz canlandıracakmış.
Oyuncuların değişmesi kötü.. Başarıyla senaryoyu bitirmiş, hâlâ anılan bir diziyi yeniden başlatmak... Zaten senaristin bildiğim kadarıyla YH kadar başarılı yapımı olmadı. Adanalı sonlara dğru saçmalamıştı. Bunu da saçmalıklara doğru sürüklerse... =P
TNT'de yayınlanacakmış. Reytinge önem verirse, TNT'de işi zor gibi.. Çoğu izleyici de memnun değil yeniden başlamasından...
Amaaannn banane, yapımcısı, senaristi düşünsün... =) Neyse en azından içimi döktüm. =P Öyle işte... =) | |
|
| |
papatya99 OBModeratör
| Konu: Geri: Yılan Hikayesi Cuma Ağus. 19 2011, 12:09 | |
| eski memoali zeyno yoksa ben izlemem | |
|
| |
| Yılan Hikayesi | |
|